favicon

NAŠE USLUGE

Naša strast prema frizerskoj industriji nas vodi da ostanemo u toku s poslednjim trendovima i tehnikama. Redovno se usavršavamo kako bismo Vam pružili najnovije usluge i proizvode u svetu frizerstva. Pored toga, koristimo samo visokokvalitetne proizvode kako bismo obezbedili optimalnu njegu i zaštitu Vaše kose.

ŠIŠANJE

Doživite transformaciju koja će Vam ojačati samopouzdanje. Naši iskusni frizeri oživeće Vašu frizuru i pružiće Vam savršen oblik i stil koji se ističe. Nudimo usluge friziranja koje će Vam pomoći da izgledate glamurozno.

FENIRANJE

Za besprekorno feniranje koje će Vam pružiti savršeno stilizovanu kosu, posetite naš frizerski salon i doživite trenutke glamura i samopouzdanja uz naše vešte frizere. Stvorite izgled koji će Vam doneti osećaj svežine.

BALEJAŽ

Za prefinjen i prirodan izgled Vaše kose, isprobajte našu uslugu balejaža. Pažljivo ćemo izabrati nijanse koje će se stopiti sa Vašom prirodnom bojom kose, pružajući Vam blistavu kosu sa suptilnim igrama svetlosti.

SPA TRETMAN KOSE

Koristimo najkvalitetnije proizvode i tehnike kako bismo dubinski nahranili, hidrirali i obnovili Vašu kosu. Naš SPA tretman pružiće Vam osećaj potpune relaksacije i revitalizacije. Pružite Vašoj kosi tretman koji itekako zaslužuje!

FARBANJE

Za osveženje ili potpunu promenu Vaše frizure, izrazićemo Vašu jedinstvenu ličnost kroz savršeno farbanje kose. Bez obzira da li želite prirodne nijanse, hrabre boje ili nešto potpuno drugačije, mi nudimo paletu kvalitetnih boja koje će istaći Vašu lepotu.

DEČIJE FRIZURE

Naši frizeri su tu da stvore zabavne, šarene i jedinstvene frizure za Vašu decu. Pružite im priliku da se osećaju posebno i zabavno! Mališani će napustiti salon s osmehom na licu i šarenim frizurama koje će ponosno pokazivati svima!

PRANJE KOSE

Iskusite duboko opuštanje i revitalizaciju uz našu uslugu pranja kose. Koristimo posebne proizvode i tehniku kako bi Vaša kosa bila temeljito očišćena, hidrirana i osvežena. Prepustite se masaži temena i toplom iskustvu dok se brinemo o Vašoj kosi.

PRAMENOVI SA BOJENJEM I KALIFORNIJSKI OMBRE

Nudimo usluge pramenova sa bojenjem i kalifornijskog ombre efekta. Pažljivo ćemo izabrati nijanse i tehnike kako bismo stvorili efekat sunčanih pramenova i prelivanja boja koji izgledaju prirodno i elegantno.

MATURSKE, SVDBENE I SVEČANE FRIZURE

Zablistajte na Vašim posebnim događajima! Prilagodite svoj izgled uz naše sofisticirane maturske, svečane i svadbene frizure. Doživite trenutke čiste lepote i samopouzdanja koji će se pamtiti zauvek.

BOTOKS

Revolucionarno rešenje za oštećenu kosu! Naša usluga botoksa za kosu koristi najnoviju tehnologiju kako bi Vaša kosa bila dubinski hidrirana i obnovljena. Zaboravite na lomljivu i suvu kosu, uživajte u glatkoj, sjajnoj i zdravoj kosi.

MUŠKE FRIZURE

Naši iskusni frizeri za muške frizure su tu da Vam pruže besprekornu frizuru koja odražava Vaš stil i ličnost. Bez obzira da li tražite klasičan, moderno trendi izgled ili nešto između, mi Vam nudimo usluge prilagođene Vašim potrebama.

FENIRANJE I BRIJANJE

Precizno brijanje i stilizovanje brade, uz feniranje koje će istaći Vašu frizuru. Naši stručni frizeri su majstori u pružanju sofisticiranog izgleda koji će istaći Vašu muškost. Osetite se opušteno i osveženo sa Bradonjić Unisex Hair Studiom.